engvlag
 Email:info@bkstaxi..nl
Tel.: 06-54662772
 06-50853504
IBAN:
NL86INGB0006933487
 SITEMAP

Informatie

Zakelijk

Wij verzorgen sinds 1994 de begeleiding en het vervoer van buitenlandse gasten met comfortabele auto’s en mini-vans vanaf Schiphol naar elke plaats in Nederland of daarbuiten.

Het is voor een kort verblijf in Nederland van uw gasten veel gemakkelijker hulp te krijgen van een gespecialiseerd bedrijf. Ze hebben het comfort opgehaald te worden vanaf het vliegveld, zakenadres of hotel en door ervaren chauffeurs naar de plaats van bestemming te worden gebracht.

Voor individuele tours langs toeristische attracties hebben wij de nodige ervaring. Onze chauffeurs zijn goed gekleed en spreken ook engels.

Bent u geïnteresseerd in onze service?
Bel voor een vrijblijvende afspraak cq. offerte en vraag naar Marcel Schalkwijk.

Particulier

Het vervoer geschiedt voornamelijk met 4, 6 of 8 persoonsbusje(s). Wilt u niet gecombineerd rijden, dan is een privé taxi mogelijk. Limousineservice behoort ook tot de mogelijkheden ( prijzen op aanvraag).

Onder Reserveren vindt u ons reserveringsformulier. Hierop kunt u alle gegevens invullen die wij nodig hebben. Maakt u geen gebruik van het reserveringsformulier dan kunt u uw boeking ook per post of email aan ons sturen.
Betalingen: u kunt per factuur of contact betalen.

- Naar Schiphol
We zorgen dat we u op het afgesproken tijdstip komen ophalen zodat u op tijd op Schiphol bent.

- Van Schiphol
Onderstaand bericht is nieuw per 01-05-2015. AUB goed lezen.
BELANGRIJK; ZET DIRECT NA LANDING UW MOBIELE TELEFOON AAN.

De chauffeur haalt u bij aankomst op Schiphol boven bij de vertrekhallen op. Volg zijn/haar instructies zorgvuldig op.
Moet de chauffeur u toch nog bij de aankomst hal of het Meeting-point ophalen, bijvoorbeeld omdat u geen mobiele telefoon heeft, of de vertrekhal niet kunt vinden, dan komt er een toeslag van € 15,00 bij.
Krijgt de chauffeur hierdoor een verkeersboete, dan is deze geheel voor uw rekening. Uiteraard hopen we dit niet. Wij rekenen op uw medewerking.

Wij zijn +/- 45 min. na uw daadwerkelijke landing op Schiphol. De landing zien wij op de site van Schiphol.
De chauffeur belt u binnen 45 min. na de landing om de juiste ophaalplek nogmaals te bespreken.
Als wij door toedoen van het hierboven omschreven, bagageafhandeling of anders, langer dan 1 uur en 15 min. na de daadwerkelijke landing op u moeten wachten, komt er wachtgeld bij:
1 t/m 4 pax: €11,50 per kwartier, 5 t/m 8 pax: € 15,00 per kwartier.
Deze kunt u eventueel met de ontvangen kwitantie verhalen bij de Luchtvaartmaatschappij.
GA DUS AUB NAAR DE VERTREKHALLEN.

Mocht de Coentunnel gesloten zijn dan dient u € 12,50 per keer, bij te betalen aan de chauffeur. Ca. 12 km om.
Is de Schipholtunnel gesloten dan dient u € 7,50 per keer, bij te betalen aan de chauffeur. Ca. 8 km om.

- Retourboeking
Bij contante betaling dienen retourboekingen te worden voldaan bij de heenreis, van de chauffeur krijgt u dan een betalingsbewijs, bewaar dit goed want dit bewijs geeft u op de terugreis weer af aan de chauffeur.
U dient uw retourgegevens zoals:

  • Vluchtnummer
  • Aankomstdatum op Schiphol (niet te verwarren met vertrekdatum)
  • Verwachtte aankomsttijd op Schiphol
  • Plaats (vliegveld) van vertrek
  • Een mobiel telefoonnummer

zelf op te schrijven en deze bij vertrek aan de chauffeur mee te geven. Dit is niet nodig bij een reservering via post of e-mail.

- Boekt u alleen het afhalen van Schiphol; dan uw retourgegevens zoals boven omschreven naar ons posten of e-mailen. En het verschuldigde bedrag vóór uw vertrek overmaken op onze rekening:NL86INGB0006933487. Komt de chauffeur voor niets op Schiphol dan wordt de afgesproken ritprijs alsnog in rekening gebracht.

! Attentie: Bij annulering binnen 48 uur voor vertrek, wordt € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht. Komt de chauffeur voor niets voorrijden bij u thuis, dan wordt er € 28,15 voorrijkosten in rekening gebracht. Deze extra kosten te voldoen via een factuur of à contant bij de chauffeur of bij de volgende afspraak, mits binnen een week.

Goede reis en alvast bedankt voor het vertrouwen in BKS